«Στόχος – Βιβλίο Α’, Ημερολόγιο» Παναγιώτη Δεληγιάννη

Written by

Έχεις αναρωτηθεί ποιος είναι ο στόχος σου σε αυτή τη ζωή; Τι θα έκανες για να τον πετύχεις; Θα θυσίαζες οτιδήποτε; Τον χρόνο σου, την οικογένειά σου; Ή ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό;

Ο Βίτο απολαμβάνει μία πολύ καλή ζωή. Ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη και γράφει για ένα ιταλικό περιοδικό εναλλακτικού τουρισμού, ζώντας κάθε στιγμή με πάθος.
Μετά τον ξαφνικό χαμό της μητέρας του αποφασίζει να βάλει σε μία τάξη τα προσωπικά του και να δεσμευτεί με την από χρόνια συνάδελφό του, την Κάρλα. Τότε εμφανίζεται μία νέα συνάδελφος, η Λάουρα, που τον αναστατώνει. Μαζί της θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να την εκπαιδεύσει.
Με την εξαφάνιση της Λάουρα στα Βασιλικά Κτήματα ανοίγει ένας κύκλος τρόμου. Καθώς την αναζητά μέσα στα πυκνά δάση και τα ερειπωμένα από χρόνια κτήρια, θα ανακαλύψει πράγματα που έπρεπε να μείνουν μυστικά. Η αποκρουστική φιγούρα, που τον ακολουθεί, θα στοιχειώσει ακόμη περισσότερο τις ημέρες του και τα όνειρά του που γίνονται όλο και πιο εφιαλτικά. Τότε θα συναντήσει ανθρώπους που έχουν έναν σκοτεινό σκοπό.
Ποιος είναι τελικά ο Στόχος; Ποιος τον υπηρετεί και για ποιον λόγο;
Ένα σκοτεινό θρίλερ που θα σας καθηλώσει μέχρι την τελευταία του σελίδα.

Το 2014 οι Εκδόσεις Λυκόφως κυκλοφόρησαν το πρώτο μέρος της διλογίας μου («Στόχος – Βιβλίο Α’, υπότιτλος: Ημερολόγιο»). Το δεύτερο μέρος («Στόχος – Βιβλίο Β’, υπότιτλος: Δευτέρα Παρουσία») δεν έχει κυκλοφορήσει.

deligiannis panagiotis stoxosΟ  Παναγιώτης Δεληγιάννης γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1982 στην Αθήνα και ζει στη Βαρυμπόμπη. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός γιου 3 ετών. Όπως χαρακτηριστικά λέει: Γράφω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και είμαι λάτρης της σκηνής του τρόμου και του φανταστικού. Έτσι, αποφάσισα να αφήσω και το δικό μου στίγμα σε αυτήν την κατηγορία, που αγαπώ τόσο πολύ.