Νόνα Μπελίδου

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον βροχερό μήνα του Οκτωβρίου πριν 34 χρόνια.
Έζησα σε διάφορες πόλεις κατά την διάρκεια της ζωής μου (Χαλκίδα, Κατερίνη, Πειραιά, Αιγίνιο, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, παράπονο δεν έχω) λόγω της δουλειάς του πατέρα μου και της διπλής μου καταγωγής. Ο μπαμπάς από το Αιγίνιο Πιερίας και η μαμά από την Χαλκίδα. Βέβαια κλείνοντας ταμείο τώρα πια μάλλον όλο αυτό έγινε πιο πολύ λόγω της τυχοδιωκτικής μου φύσης.
Σπούδασα Γραμματέας Διεύθυνσης στα Ι.Ε.Κ Κατερίνης και μιλάω Αγγλικά. Τα χόμπυ μου είναι το διάβασμα και η αναπαλαίωση αντικειμένων που βρίσκω στις αποθήκες του παππού μου ή οπουδήποτε.
Μου αρέσει πολύ να γράφω και πιο πολύ η αυτοβιογραφική αρθρογραφία. Με αυτό τον τρόπο εκφράζομαι και έρχομαι πιο κοντά με τους ανθρώπους που ούτως ή άλλως απολαμβάνω την συναναστροφή μαζί τους.
Είμαι και μαμά. Έχω ένα αγοράκι 7 χρονών, τον Βασίλη που λατρεύω. Είναι ο Πασάς μου, ο λεβέντης μου.
Εκτός από μαμά όμως είμαι και γυναίκα είμαι και άνθρωπος. Ποιο πάει πρώτο? Μην με ρωτήσετε. Μάλλον η προτεραιότητα αλλάζει σύμφωνα με τις συνθήκες και τις ανάγκες. Ή μερικές φορές μπορείς απλά να τα κάνεις όλα!!!!!! Άει στο καλό παρασύρθηκα πάλι και αρθρογραφώ. Το κόβω. Αυτά για μένα.