4ο Φεστιβάλ της Άμμου – Μήλος

Written by

festival ammou

Το  4ο Φεστιβάλ της Άμμου θα γίνει στη Μήλο, Παρασκευή 31 Αυγούστου & Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου. “Υπεύθυνοι” για αυτό το περιοδικό eyelands και οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες 

Είναι ανοιχτές οι συμμετοχές από ποιητές και συγγραφείς με θέμα: Μια μέρα σαν κι αυτή.
Δεκτά ποιήματα με έκταση μέχρι δύο σελίδες Α4 και διηγήματα μέχρι 1.500 λέξεις. Δεκτά και σύντομα διηγήματα έως 500 λέξεις.

Όπως και στα προηγούμενα φεστιβάλ οι καλεσμένοι θα διαβάσουν στην άμμο τα ποιήματα και τα διηγήματα που θα επιλεγούν. Και αυτό το καλοκαίρι οι συγγραφείς των διηγημάτων θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και με το κοινό και να συμμετέχουν σε workshop της άμμου με συγγραφείς που έχουν ήδη εκδώσει βιβλία τους στις Παράξενες Μέρες. Φεστιβάλ της Άμμου όμως πέρα από την ανάγνωση, τις λογοτεχνικές συζητήσεις και την παρουσίαση βιβλίων σημαίνει και μουσική, φωτογραφία, πάρτυ στην άμμο ακόμη και μεταμεσονύχτια ενάτένιση των άστρων. Και πολλά ακόμη που θα προκύψουν ως τότε.

Οι ενδιαφερόμενοι σπεύσατε να δηλώστε συμμετοχή στο Φεστιβάλ της Άμμου

Ποιήματα και Διηγήματα δεκτά  μέχρι 1 Ιουνίου 2018

Συμμετοχές που θα γίνουν δεκτές θα επικυρωθούν από την 1η μέχρι τις 30 Ιουνίου.
Επιλογή: (το ανώτερο) 20 διηγήματα και 20 ποιήματα

Θέμα: Μια μέρα σαν κι αυτή

Τα κείμενα που θα διαβαστούν στην άμμο θα εκδοθούν σε βιβλίο. Τα κείμενα προορίζονται για μια συλλεκτική έκδοση που είναι ταυτόχρονα και λογοτεχνικό ημερολόγιο και θα παρουσιαστεί το Νοέμβριο στην Αθήνα.

Οι συγγραφείς των κειμένων που θα επιλεγούν θα ειδοποιούνται σε διάστημα 15 ημερών από την υποβολή της συμμετοχής τους αν γίνονται δεκτοί ώστε να μπορέσουν να προετοιμαστούν για το ταξίδι στη Μήλο. Δεν μπαίνουν στην διαδικασία επιλογής ποιητές και συγγραφείς που έχουν ήδη συμμετάσχει σε δύο φεστιβάλ της άμμου.

Η επιλογή της τοποθεσίας είναι η Χιβαδόλιμνη της Μήλου, περιοχή με εξαιρετική παραλία, την μεγαλύτερη του νησιού, άμμο (φυσικά)  και οργανωμένο κάμπινγκ για όσους το προτιμούν.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα ακολουθήσει η διαδικασία επικύρωσης των συμμετοχών. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τον Μάιο. Καλή αντάμωση στη Μήλο!

Μείνετε ενημερωμένοι και μάθετε περισσότερα για τα προηγούμενα Φεστιβάλ στα παρακάτω links:

Website: https://sandfestival.wordpress.com/

Facebook: https://www.facebook.com/festivalammou

Instagram: https://www.instagram.com/sandfestival/