Εσείς θα τολμήσετε να κάνετε το Pretty Big Movement;

Written by

Εσείς θα τολμήσετε να κάνετε την “όμορφη, μεγάλη κίνηση”;

Για όποιος δεν γνωρίζουν, ακόμα, αναφέρομαι στο Pretty Big Movement του οποίου εμπνευστής είναι η χορεύτρια Akira Armstrong.

Η Akira είναι μια χορεύτρια με λίγα παραπανίσια κιλά (που όμως της “ταιριάζουν”!)  και είναι σημαντικό, θα καταλάβετε στη συνέχεια το γιατί, να σημειωθεί ότι έχει παίξει σε δύο video clips της Beyonce. Κι ενώ, συν της άλλης, είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, την περίοδο που βρισκόταν στο Λος Άντζελες αναζητώντας κάποιον ατζέντη, κανείς δεν δέχτηκε να την αναλάβει, λόγο του μεγέθους της!

Pretty Big Movement2Στη συνέχεια, δέχτηκε και απόρριψη από audition, χωρίς να την δουν καν να χορεύει…αλλά μαντέψτε, όλα αυτά τα έκανε ένα “κουβάρι”, όχι μαύρο! Αλλά, ένα κουβάρι πολύχρωμων εμπειριών και έφτιαξε κάτι πολύ όμορφο, που ακούει στο όνομα Pretty Big Movement.

Το Pretty Big Movement, είναι μια εταιρία χορού με χορεύτριες αλλά και χορευτές, που δεν έχουν το “αναμενόμενο” για τους περισσότερους σώμα χορευτή, με στόχο να τα “ταρακουνήσουν” με τον χορό τους τα στενά μας στερεότυπα.
cityculture.gr/ γράφει η Φρειδερίκη Παπαιωάννου
Υ.Γ: Όπως αναφέρει η ίδια: “όταν οι άνθρωποι σκέφτονται σώμα χορευτή, σκέφτονται κάποιον πολύ αδύνατο, ψηλό, με μακριά πόδια και μακριά χέρια. Μεγαλώνοντας σε ένα περιβάλλον γεμάτο χορευτές, ένιωθα πως το σώμα μου ήταν άσχημο. Δεν μπορούσα να μπω στα κοστούμια και τα κοστούμια μου ήταν πάντα διαφορετικά από των άλλων”.