Είμαστε κλέφτες, αλλά δεν είμαστε ασυνείδητοι…

Written by

Η ευγένεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι διαρρήκτες που «τρύπωσαν» στο σπίτι μίας ανάπηρης γυναίκας στην Κωνσταντινούπολη. 

Συγκεκριμένα, άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι μίας δημόσιας υπαλλήλου που ζει στην περιφέρεια του Μαλτεπέ, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Οι δράστες αφαίρεσαν από το σπίτι της νεαρής έναν υπολογιστή, μία κάμερα και μία φωτογραφική μηχανή.

Οι διαρρήκτες είχαν… φιλότιμο!

Η γυναίκα, επικοινώνησε με την Αστυνομία για να τηρήσει το… τυπικό της διαδικασίας αφού δεν είχε καμία ελπίδα να βρει τα πράγματά της. Όμως, λίγες ημέρες μετά, τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα βρήκε τα αντικείμενα που της είχαν κλέψει μπροστά στην πόρτα της μαζί με μία πρωτοφανή επιστολή.

Όπως δημοσιεύουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης οι δράστες έγραψαν το εξής:  «Είμαστε κλέφτες, αλλά δεν είμαστε ασυνείδητοι. Λυπούμαστε πολύ, δεν ξέραμε πως είστε ανάπηρη, συγχωρήστε μας».

Όμως, η νεαρή «τσίνησε» αφού της επέστρεψαν όλα τα πράγματα πλην της φωτογραφικής μηχανής: «Δεν μου επέστρεψαν τη φωτογραφική μηχανή μου, ελπίζω ότι θα το κάνουν γρήγορα».