Ντίνα Γιαννουπλάκη

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου ζει μόνιμα.

ntinaΑγαπά πολύ τα ταξίδια και τις περιπλανήσεις. Λατρεύει το να γνωρίζει νέα μέρη και ίσως είναι από τις λίγες Θεσσαλονικιές που αγαπά πολύ την Αθήνα. Σπούδασε ιστορία καθώς η ιστορία σου προσφέρει τα πιο σαγηνευτικά ταξίδια.
Έχει συμμετάσχει σε διάφορες ομάδες εθελοντικές και κυνηγά οποιαδήποτε πηγή γνώσης και επιμόρφωσης. Πιστεύει πολύ στην δύναμη της ομάδας και του εθελοντικού πνεύματος.

Ψάχνει συνεχώς νέες δράσεις και πρωτότυπες ιδέες. Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε προγράμματα ανταλλαγής νέων στο εξωτερικό, στην Διεθνή Αμνηστία, σε δράσεις για μετανάστες, σε εθελοντικά μαθήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Χαίρεται που έχει φίλους από διάφορα περιβάλλοντα.

Ασχολείται με την φωτογραφία αφού θεωρεί πως η ευτυχία δεν είναι τίποτα άλλο από στιγμές που τις απομονώνουμε με τα μάτια μας.

Τρελαίνεται για συζητήσεις και επαφές με νέο κόσμο. Γράφει γιατί θεωρεί πως είναι σημαντικό να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας. Κάπως έτσι ερχόμαστε πιο κοντά.

Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, τούρκικα.

Το τελευταίο διάστημα παραδίδει σεμινάρια ιστορίας καθώς ευελπιστεί να αλλάξει την βαρετή εικόνα που έχει ο κόσμος γι αυτήν.

Ξέρει από ζωγραφική σε μετάξι, από υπολογιστές, από ζώδια και να ψυχολογεί τους ανθρώπους τους οποίους μπορεί να παρατηρεί για ώρες.

Νιώθει πως:

-Δεν είμαστε τίποτα αν δεν έχουμε ανθρώπους να μας αγαπάνε.

-Όλα είναι δρόμος.

Ντίνα Γιαννουπλάκη  Φιλολογος – Ιστορικός, [email protected]