Όλα ξεκίνησαν από ένα κέρμα που δόθηκε από ένα κοριτσάκι σε ένα πλανόδιο μουσικό

Written by

Και εκει που βαδίζεις αμέριμνος ξαφνικά εμφανίζονται μπροστά σου να  τραγουδούν ή να χορεύουν συνθέτοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα. Συνήθως επιλέγουν πολυσύχναστους χώρους, πλατείες και  εμπορικά κέντρα. Σε αυτές τις  Flash Mob ενέργειες  συμμετέχουν άνθρωποι όλων την ηλικιών μαγνητίζοντας και παρασύροντας τους περαστικούς να συμμετέχουν σε ένα χάπενιγκ που  μοιάζει αυθόρμητο, ενισχύοντας τον αυθορμητισμό τους.

Το βίντεο που επιλέξαμε έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια views.

Ένα μικρό κοριτσάκι ρίχνει ένα κέρμα σε έναν “υποτιθέμενο” πλανόδιο μουσικό. Η πλατεία σιγά-σιγά γεμίζει κι άλλους μουσικούς και όλοι μαζί με τις εκπληκτικές τους μελωδίες ξεσηκώνουν και συγκινούν τους περαστικούς. Ήταν  μία αρκετά εντυπωσιακή ενέργεια της Ισπανικής τράπεζας  Sabadell η οποία αποφάσισε να γιορτάσει με αυτόν τον τρόπο τα 130 γενέθλιά της. Στο flash mob project συμμετείχαν 100 άνθρωποι από τη Valles Symphony Orchestra, Amics De L’  Opera και Coral Belles Arts choirs.

Οι περαστικοί που βρέθηκαν εκεί τη στιγμή της “εκδήλωσης” συμφώνησαν ότι πρόκειται για το πιο ωραίο flash mob που είχαν δει ποτέ.