Καθαρίστε τις ενέργειες γύρω σας, τις αρνητικές σκέψεις

Written by

Όλοι μας γνωρίζουμε και νιώθουμε ότι η πλειοψηφία των ενεργειών γύρω μας, είναι αρνητικές. Η ενέργεια στην ατμόσφαιρα γεμίζει με αρνητικότητα, από τις άχρηστες και αρνητικές σκέψεις που κάνουμε και εξαγνίζεται αντίστοιχα από τις αγνές και καθαρές μας σκέψεις.

Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τον τρόπο σκέψης μας κι εμείς είμαστε υπεύθυνοι, για το πόσο επιτρέπουμε να μας επηρεάσουν οι αρνητικές ενέργειες γύρω μας. Χρειάζεται να προστατευτούμε από τέτοιου είδους ενέργειες, οι οποίες μπορεί να μας επηρεάσουν ψυχικά και σωματικά, όταν απευθύνονται σε εμάς αλλά και να μας φέρουν προσωρινή κακοτυχία, αν δεν είμαστε σε θέση να υψώσουμε μία ασπίδα προστασίας γύρω μας.

Η ασπίδα προστασίας μας, δεν είναι άλλη από τη Θεϊκή ενέργεια, που εξαγνίζει άμεσα όλους τους αρνητικούς και κακόβουλους κραδασμούς. Στην πραγματικότητα, χρειάζεται να είμαστε σε συνεχή επίγνωση, σε μία εξυψωμένη συνειδητότητα, που μονίμως παρατηρούμε τί συμβαίνει γύρω μας και καθαρίζουμε κάθε αρνητικότητα μέσω των καλών ευχών και του Θεϊκού Φωτός.

Αυτό συνήθως λειτουργεί και μας προστατεύει αιθέρια, αλλά υπάρχουν και κάποιες ψυχές, που είναι πολύ αυστηροί κριτές μαζί μας και δεν εκλαμβάνουν την αγάπη και τις καλές μας ευχές. Προτιμούν να είναι υποχείρια του εγωισμού τους, από το να είναι δότες αγάπης και έτσι δεν είναι σε θέση να συντονιστούν με υψηλότερες ενέργειες, όπως είναι η αγνή ενέργεια της αγάπης.

Αρνητικές σκέψεις, τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;

Όταν έχουμε δώσει αληθινή αγάπη σε αυτές τις ψυχές, εξετάζοντας ότι εμείς δεν έχουμε κάνει κάτι το μεμπτό προς αυτές, ενώ συνεχίζουμε να εκλαμβάνουμε τις αρνητικές σκέψεις,  τα βέλη της αρνητικότητάς τους, εύλογα η απόσταση, είναι μία συνετή κίνηση για την αιθέρια προστασία μας από μη καθαρές ενέργειες. Καθώς και μία σοφή κίνηση για τον αυτοσεβασμό μας.

Βάζοντας ευγενικά όρια και κρατώντας μία υγιή απόσταση από αυτά τα άτομα, τα βοηθάμε να ωριμάσουν πνευματικά και να συνειδητοποιήσουν την αλλαγή που χρειάζεται να φέρουν στην εσωτερική τους στάση. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για εμάς. Κι εμείς σίγουρα έχουμε κάποιο μάθημα να πάρουμε, όπως το να έχουμε περισσότερη ανεκτικότητα, αγάπη ή συγχώρεση. Το σημαντικότερο από όλα είναι να κρατήσουμε ατόφιες τις καλές μας ευχές και την πίστη μας, ότι όλοι μας μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

cityculture.gr/γράφει η Τάνια Ρούμκου