Τι σημαίνει ενεργειακά όταν λέμε ότι το κεφάλι μου πάει να σπάσει

Written by

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι συμβαίνει όταν λες το κεφάλι μου πάει να σπάσει από τον πολύ πόνο; Θα σας πω τη δική μου συνειδητοποίηση πριν αρκετό καιρό, όταν για κάποιες μέρες κατ’ εξακολούθηση, είχα έντονο πονοκέφαλο. Κάθισα και σκέφτηκα για λίγο και ένιωθα, «ήξερα», ότι δύο ψυχές με κακολογούσαν..

Μου στέλνανε αυτό που λέμε κακές ευχές. Ο πόνος ήταν έντονος στο κέντρο του μετώπου (ακριβώς στο τρίτο μάτι).

Λίγες μέρες αργότερα όταν δύο έφηβοι δέρνονταν μπροστά στην πόρτα του σούπερ -μάρκετ, από το οποίο έβγαινα στην κυριολεξία φορτωμένη με ψώνια και δύο φυτά, το ένα στο κάθε χέρι, τους ζήτησα απλά να μου κάνουν λίγο χώρο για να περάσω. Τότε ο ένας από τους δύο με έβρισε. Ακριβώς εκείνα τα δευτερόλεπτα ένιωσα τον ίδιο δυνατό πόνο που είχα νιώσει τις προηγούμενες μέρες στο κέντρο του μετώπου μου..

Τότε το επιβεβαίωσα! Προσέξτε, ο πόνος αυτός o έντονος που ένιωσα, υφίσταται όχι απλά όταν κάποιος μπορεί να μας κουτσομπολεύει, αλλά όταν μας κακολογεί. Να μας στέλνει δηλαδή ενεργειακά κακές ευχές. Υπάρχει διαφορά.

Ήταν ένα καλό μάθημα για μένα αυτό, καθώς συνειδητοποίησα, πόσο προσεκτική πρέπει να είμαι με τις δικές μου σκέψεις, σχετικά με τους άλλους. Οι σκέψεις μας μπορούν λοιπόν ακόμη και να πονέσουν τους άλλους παθολογικά. Σκεφτείτε τι δύναμη έχουν! Δεν είναι απίστευτο;

Αν όμως έχουν δύναμη οι κακές ευχές, φανταστείτε πόση απεριόριστη δύναμη έχουν οι καλές ευχές και τα καλά αισθήματα, που στην πραγματικότητα είναι η ίδια η Θεϊκή δύναμη.

Πως να το αντιμετωπίσετε αυτό που λέμε το κεφάλι μου πάει να σπάσει

Την άλλη φορά λοιπόν που θα έχετε έντονο πονοκέφαλο μην προσπαθήσετε να πάρετε depon ή κάποιο άλλο χάπι. Δε θα λειτουργήσει…
Απλά μείνετε λίγο στη σιωπή και σκεφτείτε ποιοι και για ποιο λόγο μπορεί να έχουν για εσάς κακά αισθήματα. Επειδή θα σας είναι δύσκολο να κάνετε διαλογισμό ή προσευχή εκείνη την ώρα, αν θέλετε καλύτερα ξαπλώστε στο κρεβάτι σας και προσπαθήστε να στείλετε καλές ευχές και Φως στην ψυχή ή στις ψυχές, που σας ήρθε στο νου και ενδεχομένως να σκέφτηκε ή μίλησε άσχημα για εσάς.

Οπωσδήποτε θα υπήρξε κάποιος λόγος ή κάποιοι λόγοι για αυτό. Μην προσπαθήσετε σε αυτή τη φάση να βρείτε και να αναλύσετε αυτούς τους λόγους, απλά προσπαθήστε να μεταμορφώσετε τις ΚΑΚΕΣ ΕΥΧΕΣ τους σε ΚΑΛΕΣ ΕΥΧΕΣ, με το να σκεφτείτε για αυτούς θετικά.
Αυτό θα λειτουργήσει στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Μόνο οι Καλές Ευχές θα λειτουργήσουν!

Πασπαλίστε τους, με τη μαγική χρυσόσκονη των καλών ευχών, σαν μία καλή νεράιδα και θα δείτε τον πονοκέφαλό σας να υποχωρεί!

cityculture.gr/γράφει η Τάνια Ρούμκου